Familie Adventure rejse til Vestkysten i sommerferien

Oplev Cold Hawaiis brusende Vesterhav og udforsk Nationalpark Thy’s mange adventure oplevelser i trygge rammer for hele familien

En aktiv ferie hvor alle kan være med

Tag familien med på en spændende rejse til Cold Hawaii og Nationalpark Thy. Udforsk områdets fantastiske natur på en aktiv ferie. Oplev Vesterhavet og suset af at glide ned af en bølge, de mange trails i skovene på en mountainbike, at sanke fra naturens spisekammer, idyllen med solnedgang ved Vesterhavet og meget mere! 

Vi bor på Vesterhavsgården i Vorupør, hvor de historiske rammer skaber fundamentet for jeres adventure ferie. Gården ligger helt uforstyrret i Nationalparkens Klitlandskab i gåafstand til stranden og Nørre Vorupør. Beliggenheden er helt i top!

Der vil være en dansk guide hele ugen som sørger for at programmet spiller og vi alle får en masse gode adventure oplevelser sammen. Hyggen er i førersædet og alle kan være med! 

Der er kun plads til 30 gæster så skynd dig at booke jeres adventure rejse til vestkysten i sommerferien.

Inkluderet

Ikke Inkluderet

Priser

Mere om rejsen
Vores mål er at skabe de bedste betingelser for at vores gæster kan hygge sig alene, som familie og i fællesskab med andre gæster. Efter utallige rejser i bagagen er konklusionen, at oplevelser og aktiviteter sætter dybe spor, men endnu dybere er de relationer man skaber, de mennesker man møder, og de grin man får sammen. 

Vesterhavsgården ligger for enden af en blind vej i sin egen oase omgivet af natur og klitheder. Vi har 4 x 4-6 personers familieværelser med dobbeltseng, 2 køjesenge og en mindre dobbeltseng med en hyggelig skråvæg til børnene . Og vi har 7 dobbeltværelser til dem, der kun er to. Der er 4 toiletter med bad, som man deles om. Derudover er der både pejsestue, stor spisesal og store udendørsarealer med græsplæner, klitter, fodboldbane og egen privat klitgang til vesterhavet. 

Der er skemalagte oplevelser hver dag, og det hele er inklusiv i prisen, så I kan slappe af, nyde ferien, læne jer tilbage og lade os underholde jer med sjove aktiviteter i vand og på land.

Programmet skal ses som nogle gode muligheder, der kan benyttes, men I bestemmer, hvad I har lyst til. Det er jeres ferie og det er jer, der bestemmer.

Vi har teamet op med lokale aktører, der hver især er specialister i de oplevelser, vi har tilrettelagt på jeres ferie.

Bølgesurf og Stand Up Paddle:
Westwind Surfshop har 40 års erfaring i at lære folk at surfe og de vil både mandag og torsdag tage os med i Vesterhavets bølger eller på Stand up paddle i Vandet Sø. I vil blive inddelt efter alder og niveau, så alle får mest muligt ud af vandaktiviteterne. Både børn og voksne kan være med.

Mountainbike:
Tirsdag skal vi i skoven og mountainbike med Anders og Fernando. De vil vise os skovens mange trails og Nationalparkens smukke vilde natur. I vil blive inddelt i grupper efter niveau, så der både er noget for dem der vil udfordres og køre stærkt og noget for dem, der tager det stille og roligt. Både børn og voksne kan være med.

Sankning og Bålmad:
Onsdag skal vi i skoven og sanke aftensmad I naturens spisekammer. Peter vil lære jer hvordan I sanker, hvor I skal lede, og hvad I skal være opmærksomme på. Ideen er, at I selv skal kunne sanke mad og tilbehør resten af sommeren og efteråret. Når vi har sanket, finder vi os til rette rundt om bålet i skoven, mens vores friske råvarer forberedes som tilbehør til den Vikingegryde, vi har klar til bålet. Både børn og voksne kan være med.

Strandrensning og Nøglering:
Fredag flytter vi fokus på udfordringen, vi i den grad også mærker på Vestkysten med alt det plastik og affald der skyller op på strandene i Thy. Vi har teamet op med den lokale ngo, Strandet. Jens og Julie vil guide os igennem en strandrens, hvor vi i samlet flok vil rense et stykke strand for plast og blive klogere på, hvordan vores hverdagsforbrug ender som plastik i havene og i naturen. Efter strandrensningen vil vi fortsætte til deres lab på den gamle tankstation i Vorupør, hvor I kan nyde en god kop kaffe og støbe jeres egen nøglering af plastik fundet på stranden. At efterlade naturen skønnere end I fandt den, synes vi giver rigtig god mening, og det håber vi, I alle vil støtte op om.

Yoga:
Tirsdag og Torsdag morgen kommer Jannie forbi og laver Yoga med os i klitterne. Yogaen er tilrettelagt, så både børn og voksne kan være med uanset hvor smidig, man er, eller hvor mange gange man tidligere har prøvet Yoga. Det skaber et godt fundament for resten af dagen.

Vildmarksbad og Sauna:
Tirsdag aften er der mulighed for wellness i brændefyrede saunaer med stor panoramarude, og vildmarksbad med udsigt til det omkringliggende klitlandskab.   

Biograf og morgendyb:
Derudover arrangerer vi en biografaften i klitterne og fælles badetur i havet med introduktion til det at bade som barn eller voksen i Vesterhavet, og hvad man skal være opmærksom på. Sikkerhed er altid første prioritet, og det vil vi gerne lære jer.

Aktiviteter på campen:
Har I ikke fået nok, er der alle dage mulighed for aktiviteter på campen som fodbold, rundbold, kongespil og spike ball.

Aktiviteter i Thy:
Ønsker I at udforske Thy, kan vi anbefale:

  • Bunkermuseum Hanstholm – Kom tæt på 2. verdenskrig
  • Østerild Vindmøllepark – Oplev verdens største havvindmøller – på land 
  • Hanstholm Fiskeauktion – Oplev at der bliver handlet fisk i store mængder på gammeldags vis
  • Nationalparkcenter Vorupør – Oplev hvordan naturens kræfter har formet landskabet i Thy Nationalpark
  • Gyrupgaard og Thy Whiskey – Et hyggeligt familiedrevet økologisk landbrug og prisbelønnet Whiskey distillery
  • Vandreture i Nationalparken – Udforsk Thy’s fantastiske natur, i roligt tempo med højt til loftet
  • Mere surf eller MTB – Hvis I bare ikke kan få nok – det kender vi alt til 🙂

Mulighederne er mange, bare spørg os, så skal vi nok hjælpe jer 🙂

Husk: Programmet skal ses som nogle gode muligheder, der kan benyttes, men I bestemmer, hvad I har lyst til. Det er jeres ferie og det er jer, der bestemmer.

Der er ingen aldersbegrænsning på at deltage i vores Adventures på Vestkysten. Vi har dog kun et par cykler der passer ned til 6 års alderen, så send os gerne højde og vægt på jeres søn/datter, så vi kan sikre, at der er en cykel til rådighed, som passer.

Bølgesurfingen kræver at jeres søn/datter er fyldt 6 år for at kunne passe vores våddragter og have nok styrke til selv at stå imod bølgernes bevægelse i vandkanten. Husk vi altid tilrettelægger undervisningen, så forholdene passer til alder og niveau. Vi deler jer derfor op i mindre hold, inden vi går i vandet. Er jeres barn 3 – 5 år tager vi jer med på en Stand up paddle tur på Vandet Sø, så de små også kommer på vandet.

Det er vigtigt, at I har bil eller cykler med, så I kan transportere jer rundt til aktiviteterne. Vi kan sagtens være behjælpelige med at leje cykler til jer, som står klar, når I ankommer til campen.

Vi har undladt at inkludere aftensmad tirsdag og torsdag, så I også har mulighed for at tage ud og spise, eller gøre lige hvad I har lyst til.

Vi har planlagt masser af fritid i programmet så i kan slappe af og være jer selv

vi glæder os

book jeres pladser til sommerens adventure på vestkysten

Ring til os på tlf. 70 60 50 70, skriv til vores mail kontakt@nstva.dk eller udfyld vores kontaktformular – send os info på hvor mange børn/voksne i er. Så sikre vi jeres pladser og besvarer de spørgsmål i måtte have 🙂