Fuerteventura

Surf oplevelser

på Fuerteventura

Furteventura er den ideelle rejsedestination for dig, der gerne vil have den ultimative surf oplevelse. Øen er omgivet af azurblåt hav, dybt ude i Atlanterhavet, som næsten altid leverer det ene pulserende swell efter det andet, og på land er der gamle vulkaner og sand fra Sahara. Furteventura er en vulkanø, som ligger på et af Europas sydligste punkter vest for Marokkos kyst i Afrika.

Vejrforholdene på Fuerteventura er der heller ikke en finger at sætte på. Hele året rundt er det dejligt at besøge øen. Dagtemperaturen er mellem 22-28 °C hele året, og om natten er der mellem 15-20°C. Dermed har man mulighed for at nyde det gode vejr om dagen og samtidig sove godt og køligere om natten. Derudover er Furteventura kendt for at have 350 dage med solskin om året, hvilket forståeligt nok tiltrækker en masse besøgende til øen.

Uanset om du er nybegynder eller øvet inden for surfing, er Furteventura et ideelt sted for dig at besøge, hvis du vil ramme bølgerne under sydens sol. Øen bugner af gode spots at surfe ved, og så kan man være stensikker på at møde et væld af andre surfere, som er kommet til øen med samme formål som dig; på jagt efter den næste bølge.

Kontakt os for surf oplevelser på Furteventura

Hvis du gerne vil vide mere om vores surf camps i sydens sol, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi elsker at tale om vores passion for surfing, så du skal endelig ikke holde dig tilbage fra at stille spørgsmål. Ring til os på tlf. 70 60 50 70, skriv til vores mail kontakt@nordicsurftravel.com eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.