Hvem er vi?

det er passionen for surf, natur og fællesskab der både driver og drager os
fra ide til handling

Vestkyst adventures

Vi, Vestkyst Adventures og Westwind Surfshops er gået sammen for at skabe et univers. Et univers hvor du med familien eller vennerne, kollegaerne eller dine medstuderende kan komme ud og opleve vores hjemmebane på Vestkysten i Danmark. 

Vi tilbyder unikke og skræddersyede oplevelser ved Vesterhavet. Outdoor/adventure-ture i den rå og smukke natur omkring vestkysten i Cold Hawaii, Nationalpark Thy, Hvide Sande og Ringkøbing Fjord. Sammensat helt efter jeres ønsker, budget og formål med turen – uanset om I er på udkig efter natur- eller vandsportsaktiviteter, kulturelle oplevelser, team udvikling eller en kombination af det hele.

Vores mission

at skabe mindeværdige oplevelser for livet

Vi tror på, at bølger og natur kan være med til at sætte rammerne for mindeværdige oplevelser. Vi tror også på, at de mennesker man møder, de relationer man skaber og de smil man får med på sin vej, er mindst lige så vigtige for oplevelsens helhed.

Derfor lægger vi stor værdi i, at udvælge de helt rigtige lokale samarbejdspartnere , så vi kan sikre, at der bliver taget imod jer med åbne arme, lagt fokus på fællesskabet og udvist plads til alle.

Drivkraft, nysgerrighed og eventyrlyst har bragt Vestkyst Adventures til live. Vores mål er at yde branchens bedste service til vores skræddersyede events og oplevelser på Vestkysten med afsæt i jeres agenda og formål med arrangementet. 

Velkommen til og god fornøjelse!

vi er et driftigt og stærkt team

NSC_Giveaway-1-2
Rasmus Simonsen
Partner og projektleder

Bosat i Klitmøller siden 2015 hvor jeg flyttede til fra Århus, og lagde storbyens travlhed og skyklapper fra mig. For mig er Vestkysten, havet og naturen verdens fedeste arbejdsplads!

Jeg var medstifter af NST i 2018 og har siden været i en rivende udvikling som selvstændig projektleder, direktør elev og rejseguide. En drøm der arbejdes ihærdigt på at forbedre, et skridt af gangen.

Jeg motiveres ved at mærke vores kunders store tilfredshed med de oplevelser vi skaber, og de minder de tager med sig hjem. Samspillet med vores dygtige samarbejdspartnere er utroligt givende. Lige så meget trives jeg med en konstante stræben efter et højt serviceniveau, at have øje for detaljen, og at yde mit absolut bedste, hver gang!  

Skærmbillede 2022-08-26 kl. 15.30.02
Rasmus fejerskov
Partner

Jeg har altid haft en kærlighed til den jyske vestkyst, bølgerne og naturen. Jeg flyttede til Klitmøller fra Århus i år 2000.

I 2005 stifter jeg WestWind Klitmøller surf shop og surfskole som er vokset meget igennem årene.Jeg var medstifter af NST i 2018 hvor jeg bruger min erfaring fra alle de år med surf skole og gruppe arrangementer på vestkysten.

Jeg nyder at være kreativ, at designe vores arrangementers visuelle udtryk og at møde kunden lige hvor behovet ligger. 

Klaus3
Klaus suciu sørensen
Partner

Født i 1975 & bosat med familien i Nørre Vorupør i Thy. Surfer & windsurfer siden 1987

Indehaver af westwind surfshop i Vorupør & medstifter af NST i 2018. 

Med et stort hjerte for at rejse er målet om 50 lande inden min 50 års fødselsdag snart nået.

Med en fortid som diskoteks ejer har jeg afholdt utallige fester og bidrager med netværk og gode ideer til vores events og arrangementers festlige afslutninger. Derudover har jeg af flere omgange arbejdet med skabelsen af verdens største enduro løb – Red Bull Romaniacs. Med et skarpt øje for kvalitet og detalje, nyder jeg at været en del af skabelsen af vores events fra første spadestik indtil kunde står med et stort smil mens arrangementet står på. 

Skærmbillede 2022-08-26 kl. 15.57.34
Martin velling
Partner

Medejer af WestWinds mange vandsports forretninger langs vestkysten i mere ned 20 år.

Vandsport har udviklet sig fra at være en specialsport til at være noget alle kan være med til. Westwind butikkerne har historisk haft sæson fra marts til november, hvilket har gjort det muligt at rejse 3-4 måneder hver vinter. Dette har vi flittigt benyttet os af og har rejst til mange eksotiske surf locations. Vinterbasen er nu på FuerteVentura, en af de Kanariske øer, med godt vejr og top surf forhold. Her kan dyrkes alle discipliner indenfor vandsport.

Alle de udfordringer vi har stået med under vores mange rejser har rustet os til at kunne hjælpe andre med at undgå de mest tidsrøvende udfordringer både før og under en rejse.

Derudover har jeg arrangeret utallige events for skoler og virksomhedere med oplevelser og aktiviteter på vestkysten i Bork havn og Hvide Sande igennem de sidste 20 år.