Virksomheder

Events & aktiviteter I naturen på Vestkysten
Lad os skræddersy jeres næste firmatur

Vestkyst Adventures holder til på Vestkysten. Vi specialiserer os i skræddersyede events, anderledes mødefaciliteter, udvikling af teams og sociale aktiviteter i vand og på land.

Hos os kommer jeres ønsker altid i første række. Vi fokuserer på at forstå jeres behov og tilrettelægger og planlægger alle arrangementer, med jeres formål for øje.

Det kan være en kombination af jeres faglige agenda krydret med sociale aktiviteter i naturen, der har til formål at bringe jeres team endnu tættere sammen og skabe mindeværdige oplevelser. Den friske, vestjyske luft og rå natur, er de helt perfekte rammer til at styrke kommunikationen imellem jer og skabe en unik og hæsblæsende oplevelse. 

Vores events, arrangementer og aktiviteter for virksomheder foregår på Vestkysten i Cold Hawaii og Nationalpark Thy samt i Hvide Sande og omkring Ringkøbing Fjord.

Hos Vestkyst Adventures arrangerer vi alt fra 1 dags events til ugelange ophold.

Vi skræddersyer lige netop det ophold eller event, der passer til jeres ønsker og behov, fra A-Z.

Service er en hjørnesten; Vi er jeres samarbejdspartner både før, under og efter arrangementet og vi står til rådighed i døgnets 24 timer, mens jeres arrangement står på. På denne måde kan vi hele tiden sikre kvaliteten og være til rådighed, hvis et behov opstår.

De rigtige Samarbejdspartnere er afgørende; Vores vidtforgrenede netværk og udstyrsbank giver os mulighed for at facilitere diverse aktiviteter. Vi har samarbejdspartnere på tværs af hele Thy og Ringkøbing Fjord og kan med garanti levere oplevelser i jeres smag.

Overnatning og mad; Vi samarbejder bredt med mange indlogeringer og catering tilbud i lokalsamfundet og finder altid en passende løsning til jeres behov.

Transporttiden skal være overkommelig; Transport med både fly og bus til og fra vores destinationer kan arrangeres. Kommer I fra Sjælland kan vi fx arrangere direkte fly fra Kastrup til Thy på 55 minutter, så transporttiden ikke sætter en stopper for jeres tur.

i fællesskab designer vi jeres arrangment

Vi indleder en dialog med afsæt i jeres forventninger og formål med arrangementet, hvor vi kommer med idéer og gode forslag til indholdet.

Efter vores dialog med jer omkring de forskellige idéer, vi har præsenteret og snakket os til rette i, udarbejder vi et skræddersyet tilbud til jer.
Når programmet og indholdet ligger fast, udarbejder vi en detaljeret plan for arrangementet, så alt er beskrevet og tidsfastsat.
Under arrangementet håndterer vi alle de praktiske gøremål, så I kan fokusere på hinanden og formålet med turen.

Venner af huset - dem vi nyder at samarbejde med

Vi bestræber os på hele tiden at udvikle vores netværk af kompetente samarbejdspartnere så vi kan højne kvaliteten af de events og arrangementer vi skaber med jeres formål for øje. 

Skærmbillede 2022-09-06 kl. 14.16.22
Søren Kjær
Erhvervscoach

Søren Kjær arbejder med coaching af ledere, medarbejdere og organisationer samt faciliterer og afvikler teamcoaching og strategidage. Mental styrketræning, boost af energi, arbejdsglæde samt konkrete værktøjer til at handle og nå mål. Søren Kjær har en solid baggrund med drift og udvikling af virksomheder og bruger i dag en bred vifte af coachende og mentalt udviklende værktøjer i sine forløb. 

Lad vores smukke omgivelser ved vestkysten danne rammen om en dag med udvikling, motivation og læring – for teamet og for den enkelte personligt. Vi levere rammerne og aktiviteterne i naturen, Søren levere det professionelle indhold.

Mai-Manaa
Mai Manaa
Turistchef af thy

Thys turistchef Mai Manaa forlod sit liv i København og skiftede den kreative klasse ud med ro og vild natur i Thy. Som turistchef forsøger Mai Manaa at give til fællespuljen ved at koble egnsudvikling og turisme sammen. Thy skal bibeholde den charme, der er bygget op af historier, generationer og thyboen. Den vilde natur og Vesterhavet tiltrækker naturelskere og surfere, men Thy kan også noget særligt med fællesskabet.

Mai er stolt af Thy og Thy er stolte af Mai, som vi er glad for at samarbejde med til events og arrangementer med foredrag og aktiviterer.

rasmus
Rasmus Johnsen
Iværksætter og foredragsholder

Rasmus er uddannet filosof og er forfatter bag den første Masterplan for Cold Hawaii fra 2007. Rasmus er en af nøglepersonerne bag turismens succes i Thy, og den store befolkningstilvækst.

Rasmus foredrag handler bland andet om, hvad andre landsbysamfund kan gøre for at opnå samme genfødsel. Der drages løbende mange paralleller til det at drive virksomhed, og udviklingen af en virksomhedskultur til gavn for medarbejderen og omverdenen.

Philip_Fotograf Siri Bang_1
Philip Hahn Pedersen
Naturvejleder

Vi samarbejder med naturfortæller Philip Hahn-Petersen, der tilbyder guidede ture i den vilde vestjyske natur. 

Philip tager jer med til de smukkeste steder og fortæller med viden og begejstring om de storslåede barske landskaber og de sjældne arter, der lever her.

Det handler om at gå på opdagelse i naturen og lære om biodiversitet og geologi på den sjoveste og mest jordnære måde.

Philip Hahn-Petersen er bosat i Hanstholm. Han har arbejdet med at fremme biodiversitet og vildere natur i Danmark siden 2011. Han er også formand i den landsdækkende forening Vild Med Vilje. Philip er på alle måder en passioneret, vidende og erfaren naturguide vi nyder at arbejde sammen med.

IMG_5883 (1)
Vicki Maddison
Fotograf

Ved at sende et professionelt signal gennem jeres billedemateriale styrker i indtrykket overfor jeres  kunder, samarbejdspartnere og konkurrenter.

Vi samarbejder med Vicki om vores arrangementer, hun er super dygtig til at indfange lige netop det moment i står og mangler billeder af i jeres virksomhed. 

jacob
Jacob og Made by Marble
Kreativt film og medie bureau

Siden Jacob fik sit første kamera til sin konfirmation, har han været dybt optaget af alt der har med film at gøre.

For 7 år siden startede han Made By Marble, som sidenhen er vokset med fem medarbejdere, der hver dag knokler for at lave flotte film.

Made By Marble er eksperter i at indfange stemninger, æstetik og det spændende øjeblik på film, og de er derfor den ideelle samarbejdspartner for os hvis i ønsker at få jeres oplevelser filmatiseret. 

Aktiviteter og socialt samvær

til jeres næste firma arrangement

Vores erfarne og ISA-certificerede instruktører tager jer trygt med i vandet, så I kan opleve suset at glide ned af en bølge.
I søernes trygge omgivelser kan vi lave teambuildingaktiviteter som kapsejlads på 8 personers mega SUP-boards. Vi kan også glide ned af Årup Å’s idylliske omgivelser med et stop undervejs til rundvisning og smagning på Thy Whisky.

Tag med på tur i Rib båden med 700 hk på bagenden, og oplev marsvin og sæler helt tæt på mens de ligger og soler sig, på sandbankerne ved limfjordens udmunding og mærk vesterhavets dønninger i Thyborøn kanalen.

Vores egen 12 personers Limbo-båd kan sætte rammerne for at pilke torsk og makreller til aftensmaden. Vi kan også arrangere guidede ture, hvor I oplever vestkysten fra vandsiden, mens I lytter til røverhistorier om sunkne skibe.
Nationalparkernes smukke omgivelser og bakkede terræn kan opleves på guidede ture både med almindelige MTB-cykler eller på E-MTB-cykler.

Tag på golftur med jeres kollegaer til en lav intensiv aktivitet hvor roen spreder sig og naturen danner rammen om en sjov aktivitet for alle. Vi samarbejder med flere golf klubber der har både pay & play, undervisning for begyndere og super fede 18 huls baner til de garvede

Tag på guidet tur i skovbunden og sank løs af svampe og andre delikatesser 

Guidede vandreture kan arrangeres, så naturen kan opleves i sin fulde styrke i roligt tempo.

Brændefyrede tøndesaunaer med panoramaruder og vildmarksbade i strandkanten kan komme i spil, når dagens aktiviteter skal synkes, og der skal lades op til aftenens festligheder.

Udfordrer fysikken på vores indendøres bouldering klatrevæg i trygge rammer med instruktør og godkendt sikkerhedsudstyr. 

Lad naturen sætte rammerne for en beroligende yoga-session med vores uddannede instruktører.

Oplev Søerne og floderne fra en kano på en guidet tur i roligt tempo så der er tid til at nyde naturen 

Tag på jagt efter havets guld med en af vores guider og få dit eget rav med hjem

Find jeres indre jagt instinkt frem og fyr løs efter højre, venstre, bag og spids duer i smukke naturlige omgivelser. Er du garvet skytte kan du også skyde den af på sporting banen. Hvem kan ramme flest? 

Tag jeres kollegaer med i skoven til en lektion i traditionel bueskydning. Derefter dyster vi i Combat Archery – kollegaer mod kollegaer, hvor last man standing, takes it all! Naturligvis med kyndig vejledning og sikkerhedsudstyr, det er super sjovt.

Tag med vores venner i naturen og sanke løs af skovbundes spisekammer. Derefter samarbejder vi om at tilberede et lækkert måltid over bål til jeres fælles fornøjelse.

Eksempler på Arrangementer - lad os skræddersy jeres

Social for en dag

FULD GAZZ
kr 716 excl. moms
 • 1 valgfri vandaktivitet
 • Saunaer og lounge-hygge til verdens bedste udsigt
 • øl, vand og snacks

Møder ud af huset

I ANDERLEDES OMGIVELSER
kr 2995 pr. gæst v/ 12 deltagere
 • Uformelle mødefaciliteter til jeres professionelle agenda
 • Stand Up Paddle tur i naturskønne omgivelser
 • Foredrag om brandet Cold Hawaii og det at drive forretning i udkantsdanmark
 • 1 overnatning i hjertet af Klitmøller
 • Forplejning af lokale råvarer, snacks, øl og vand

teamudvikling

I SAMARBEJDE MED SØREN KJÆR
kr 3095 pr. gæst v/ 12 deltagere - excl. moms
 • 4 timers workshop med udvikling, motivation og læring - for teamet og for den enkelte personligt
 • Walk'n talk i Nationalparken
 • Lækker tilberedt forplejning af lokale råvarer
 • Rib båds tur i limfjordens udmunding ved vesterhavet med 700 HK på bagenden

Kontakt os og giv virksomheden en fælles oplevelse

Styrk sammenholdet, og ryk jeres team endnu tættere på hinanden med en aktiv oplevelse i naturen på Vestkysten. Vil du vide mere om, hvad vi tilbyder virksomheder af spændende events og aktiviteter, er du velkommen til at kontakte os.

Det kan du gøre ved at ringe på tlf. 70 60 50 70, skrive til vores mail kontakt@nstva.dk eller udfylde vores kontaktformular.